11-06-06

Hier ben ik weer!

Hmmm...nog niet eens halfweg en al 10 kilo bijgekomen...dat gaat pijn doen aan mijn rugje.  Maar ja, het is ook mijn eigen schuld.  Ik eet nu veel te graag en krijg niets gezonds meer door mijn keel.  Maar ja, achteraf zullen we wel iets aan de lijn doen.  De goestingen nu zijn veel te groot. 

Van sla en groenten, word ik nog steeds misselijk.  Zelfs nu mijn drie maanden al voorbij zijn. 

Lang leve de postafene! Die helpt me om mijn dagen door te komen, zonder al te misselijk te zijn.

Binnen drie weekjes mag ik terug voor een volgende echografie en dan kunnen we hopelijk zien of het een jongen of een meisje gaat worden.  Ik ben natuurlijk meganieuwsgierig.  Namen hebben we al gekozen, de geboortekaartjes ook al.  Doopsuiker gaan we niet nemen, we hebben iets anders in de plaats.  Iets meer diepgaands.  Maar dat vertel ik nu nog lekker niet.  Dat blijft een verrassing. 

Ik heb ook al uitgezocht wat ik op mijn geboortelijst ga zetten en noem maar op.  Beter te vroeg voorbereid dan te laat hé. 

Ik kan niet wachten om ons klein lief boeleke in mijn armpjes te houden.  En ik denk dat Puppy nog ongeduldiger is, al laat hij het niet zien.  

Is’t al november?

02:09 Gepost door Mysteriouske | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

ikke ongeduldig? nah... ikke ni ongeduldig...

*tappedetappedetap*
*kijkt op horloge*
*tappedetappedetap*
*kijkt op horloge*
*tappedetappedetap*
*kijkt op horloge*
*tappedetappedetap*
*kijkt op horloge*
*tappedetappedetap*
*kijkt op horloge*

Gepost door: Puppy | 12-06-06

ongeduldig puppy kan mij inbeelden dat je ongeduldig bent hoor het wachten is bijna halfweg dan kan jij je ukie in je armen nemen zoals een trotse vader dat doet . En de pap fles geven .

Gepost door: johan | 12-06-06

hallokes... wens je een mooie zwangerschap toe, het zal een wolk van een babyke worden...ook wij verwachten ons vierde kleindochter tegen eind augustus ;-)...heb een mooie Haïku voor julllie :

Liefhebben dat is :
van 't mijne en het jouwe
het ONZE maken.

liefs, Lotus xxx...

Gepost door: lotus | 14-06-06

:-) nog een beetje geduld hé Myst
het beste je nog toegewenst met je zwangerschap
groetjes

Gepost door: Borriquito | 15-06-06

HeyMyst, geniet ook van je zwangerschap, hoe dat kleine wezentje in je groeit...ondanks de bijkomende plagen....tuurlijk tracht je naar je kindje, dat is niet meer dan normaal hé! Verzorg jezelf!
Lieve groeten;-)

Gepost door: nicole | 17-06-06

De commentaren zijn gesloten.