01-10-06

Open bedrijvendag

Vandaag zijn we naar de open bedrijvendag geweest in Tienen.

Zo zijn we o.a. naar het ziekenhuis geweest waar ik ga bevallen, want daar hebben ze nu een volledig vernieuwde bevallingskamer en die kon je vanaf vandaag pas gaan bezichtigen.

We waren echt wel onder de indruk, want als ik die vergelijk met de bevallingskamer van vroeger, dan was die van vroeger echt wel een primitief ding.

Nu is het een hele mooie kamer, heel mooi ingericht, heel huiselijk, mooi licht, leuke sfeer en met bad!

Er staat dus een heel groot, heel diep bad in die bevallingskamer, samen met verschillende relaxerende dingen om in bad te doen, zodat je je op je gemak wat kan ontspannen.

Er is ook een toilet op de bevallingskamer, wat er vroeger niet was.

De stoel voor de papa in spe is nu een hele mooie relaxzetel, waarvan je de rugleuning kan verzetten alsook het stuk van de benen, zodat papa een dutje kan doen als het allemaal veel te lang duurt.

Het bevallingsbed (en niet meer een ongemakkelijke tafel) voor de zwangere is ook het van het, je kan met verschillende knopjes aan de zijkant het bed zo instellen, zodat je als zwangere het je heel comfortabel kan maken, in zoverre dat dat op dat moment kan.

En last but not least: er staat een sort nachtkastje langs de bevallingstafel waarop een flatscreen touchmonitor staat.  Je kan erop naar de tv kijken, naar de radio luisteren, je kan de verlichting ermee aanpassen en wat ook heel cool is: je kan er zelfs mee op internet!!!! 

Heel leuk, vooral als het allemaal veels te lang duurt!

In de kamers van de materniteit gaat er ook zo’n ding komen te staan, maar dat kon nog enkele weken duren. 

Ze gaan het zelfs zo maken dat je als je kindje op neonatologie ligt, dat je met en webcam naar je kindje kan kijken en niet al de bezoekers naar het raam daar moet meetronen.

En dan heb je op de kamers ook internet.

Hmmmm...ik denk dat ik ga proberen mijn benen heel hard toe te knijpen, tot die schermen er staan en dan pas ga bevallen...hihihi....

Enfin, nu kijk ik al met heel wat meer plezier uit naar de bevalling!

 

19:35 Gepost door Mysteriouske in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.